в Ірпінську міськраду зайшли нові депутати – Містоінформ

image
22 Червня 2023, 09:58
Поділитися:

Сьогодні у сесії Ірпінської міської ради взяли участь нові депутати. Катерина Пасюк, Михайло Лакей та Людмила Насонова отримали депутатські посвідчення.

Катерина Пасюк зайшла в раду, ставши наступною у списку депутаткою від партії «Нові Обличчя» замість Юлії Устич, яка почала працювати заступницею Ірпінського міського голови. А Людмила Насонова і Михайло Лакей стали новими депутатами Ірпінської міської ради від ВО «Батьківщина» замість Андрія Страховського і Максима Макаренка, які склали свої повноваження.

Пропонуємо познайомитися з новими депутатами Ірпінської міськради ближче.

ПАСЮК КАТЕРИНА АНДРІЇВНА – з листопада 2020 року староста Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу, депутатка двох скликань Михайлівсько-Рубежівської сільської ради, секретар Михайлівсько-Рубежівської сільської ради з грудня 2015 року по жовтень 2020 року. Проживає в с. Забуччя Ірпінської громади. Бере активну участь в житті громади, є лідером громадської думки в селах старостату.

Народилася 6 лютого 1966 року в селі Росоховата Іллінецького району Вінницької області. Закінчила Дмитрівську середню школу. Навчалася в Київському технікумі радіоелектроніки. Свого часу працювала на Київському заводі реле і автоматики, на Білецькому заводі теплозвукоізоляційних матеріалів, на Ірпінському комбінаті «Перемога».

З 1996 по 2011 рік була призвана на військову службу до Збройних Сил України, у званні прапорщика на посаду начальника продовольчо-речових складів та начальника продовольчої та речової служби.

ЛАКЕЙ МИХАЙЛО МИКОЛАЙОВИЧ – тренер з хортингу та кросфіту, голова Ірпінської федерації хортингу та ГО «Перший номер», член Територіальної оборони Ірпеня, а віднедавна – фахівець з розмінування. Проживає в Ірпені.

Народився в Ірпені 19 травня 1982 року. Закінчив Ірпінську школу №3. Здобув спеціальність «Фінанси» в Ірпінському економічному коледжі Національного аграрного університету. Згодом отримав педагогічну освіту в Національному педагогічному університет ім. М. П. Драгоманова, спеціальність «Фізичне виховання».

24 лютого 2022 року став на захист рідного міста у складі Територіальної оборони Ірпеня.

Після звільнення міста пройшов навчання та отримав фахову спеціальність сапер «розмінування», займається розмінуванням території Ірпінської громади.

НАСОНОВА ЛЮДМИЛА ОЛЕКСАНДРІВНА – майстер спорту України міжнародного класу із бодібілдингу, тренерка, займається підготовкою спортсменів до змагань національного та міжнародного рівня. Проживає в Ірпені.

Народилася 10 лютого 1986 року в селищі Оржиця Полтавської області. Здобула дві вищі освіти в Національному університеті Державної податкової служби України (нині – Державний податковий університет) –  спеціальності «Правознавство» та «Державні фінанси».

З 2009 по 2012 рік в Національному університеті ДПС України викладала дисципліни «Історія держави і права України» та «Міжнародне право». З 2012 по 2014 рік працювала в управлінні боротьби з корупцією у Державному агентстві земельних ресурсів України.

З лютого 2022 року займається волонтерською діяльністю.

Джерело: Містоінформ