В Ірпінському терцентрі соцобслуговування – нова директорка (відео)

image
14 Липня 2021, 18:39
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпінському територіальному центрі соціального обслуговування – нова керівниця. Нею стала відома в Приірпінні волонтерка, економістка за фахом Діана Бондар. Колективу терцентру її представив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Діана Бондар дуже добре себе зарекомендувала, коли працювала в Раді АТО з нашими хлопцями. Вона дуже потужно себе зарекомендувала, коли почалася пандемія – вона допомагала як волонтер. Я вважаю, це гідна людина, я вважаю, в неї все вийде і я вважаю, що буде повне перезавантаження роботи нашого терцентру, зміни в кращий бік».

Зараз колектив центру налічує 20 осіб. З них 15 – соціальні працівники. На кожного припадає в середньому 10 підопічних. Діана Бондар каже – є багато нових ідей і запрошує всіх до активної співпраці, щоб разом запроваджувати нові проєкти й надавати послуги ще якісніше.

Діана Бондар, директорка Терцентру соцобслуговування ІМР:
«Ця сфера дійсно потребує оновлення, і ми це побачили під час першого карантину минулої весни, коли треба було допомагати людям похилого віку не виходити з домівок. Ми помітили, що робота Територіального центру повинна бути більш активною».

Співробітники нову керівницю прийняли оптимістично. Кажуть – готові підтримувати в усіх її починаннях.

Валентина Ничипоренко, колишня директорка Терцентру соцобслуговування ІМР:
«Два місяці вона вже пропрацювала, гарно влилася в колектив, старається, щось нове придумує. Я бачу, що в неї багато є нових хороших планів. Будемо допомагати».

Підтримувати нову керівницю пообіцяв і міський голова. А працівникам центру вже анонсував підвищення заробітної плати. Це питання планує винести на розгляд депутатів міської ради.

Олександр Маркушин:
«Депутатський корпус, я впевнений на сто відсотків, підтримає моє подання, і ми підвищимо нашим працівникам зарплату».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!   



Джерело: ITV