В ірпінському футбольному клубі «Lions» провели тренування для дітей з інвалідністю (відео, фото)

image
13 Жовтня 2021, 20:11
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

У рамках реалізації муніципальної програми сімейної безпеки та інклюзії «Свідома громада» в Ірпені відбувся ще один захід, спрямований на соціалізацію дітей із інвалідністю – спільне тренування особливих дітей і вихованців футбольного клубу «Lions». Про це повідомила авторка програми, депутатка Ірпінської міськради Віолетта Дворнікова.

«Програма сімейної безпеки та інклюзії «Свідома громада» в дії! До реалізації нашої програми долучився дитячий футбольний клуб “Lions” (Ірпінь). Вперше на одному полі разом тренувалися звичайні дітки і дітки з особливими потребами. Це було і зворушливо, і азартно, і весело. І мами, і дітки були просто щасливі. Не буду приховувати – я теж відчувала велику радість», – розповіла депутатка на своїй сторінці у фейсбуці.

«Дякую всім батькам, які активно підтримують програму “Свідома громада”. Дякую керівництву і вихованцям футбольного клубу “Lions” і особисто Юрію Степаненку за те, що є справжніми представниками свідомої громади. Закликаю інші спортивні клуби долучатися до соціалізації діток з інвалідністю», – додала Віолетта Дворнікова.

Нагадаємо, днями в ірпінському ресторані «Resto Presto» для дітей із особливими потребами – вихованців клубу «Дивосвіт» – провели організований Віолеттою Дворніковою майстер-клас із приготування піци.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV 
— джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV