В Ірпінському фаховому коледжі НУБІП відкрили оновлений стадіон (відео)

image
29 Вересня 2023, 12:39
Поділитися:

На стадіоні Ірпінського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України — знову «гучні» трибуни. Перший гол після реконструкції спортивної арени у новенькі ворота забиває ректор університету Станіслав Ніколаєнко.

Станіслав Ніколаєнко, ректор Національного університету біоресурсів та природокористування України:

«Наші студенти, окрім професійних знань, будуть гарно підготовлені фізично. Бо до захисту Батьківщини, до захисту України потрібно мати сталевий характер, відмінне здоров’я і фізичні здібності».

Продемонструвати свої спортивні здібності та зіграти символічний  матч дружби на новеньке поле вийшла команда працівників коледжу та компанії Cargill. Саме ця організація допомогла закладу відремонтувати стадіон.

Дмитро Костюк, директор Ірпінського фахового коледжу НУБІП України:

«Півроку тому розпочався наш проєкт. Спільно з компанією Cargill, яка посприяла нам, знайшли кошти, відновили повністю стадіон. Зробили штучне покриття на полі. Поле має розмір 20 на 40 метрів. Додали бігові доріжки, що дуже зручно для бігових занять фізкультурою і оновили наші трибуни».

На капітальну реконструкцію цей стадіон чекав понад 20 років. Лиха наробили і ворожі снаряди, що прилітали сюди під час бойових дій.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Надзвичайно велика подяка благодійникам. По багатьох об’єктах в Ірпені, безпосередньо у цьому навчальному закладі і по усіх 20 навчальних закладів громади, нам допомагають благодійники. У цей складний час, у час війни, ви знаходите можливості допомагати і підтримувати. За це щиро вам дякую!».

 

Джерело: Містоінформ