В Ірпінській школі №2 розпочали ремонт їдальні (відео)

image
6 Липня 2022, 18:47
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Із самого ранку в Ірпінській школі №2 кипить робота. Будівельники роблять фінальні заміри та розпочинають відновлювати шкільну їдальню. Ця школа, як і інші навчальні заклади міста, зазнала значних пошкоджень від ворожих ракет.

Олег Білорус, начальник управління освіти і науки Ірпінської міської ради:
«Є укладені договори, пішло вже перше фінансування, і наше основне завдання – влади міста – до 1 вересня зробити так, щоби всі садочки й школи, окрім найбільш зруйнованих, запрацювали. Ми бачимо, що ця наша мета є здійсненною».

Ремонт їдальні тільки розпочався, а вже є все необхідне кухонне приладдя – від ложки до каструлі. Повна вантажівка сучасного посуду та обладнання для харчоблоку. Все це 2-й школі подарували освітяни Оболонського району міста Києва.

Наталія Вахнюк, начальниця управління освіти Оболонської райдержадміністрації:
«Дуже приємно перебувати в Ірпені. Місто-герой. Те, що ми сьогодні побачили, вражає. Боляче. Але ми маємо надію, що все відбудується, як наша ненька Україна!»

Лідія Мороз, директорка санаторної школи-інтернату №21 Оболонського району м. Києва:
«Сьогодні побачила, які прильоти були у вас по школах: 37, 25 і так далі. У мене всього три було, але дуже багато руйнувань також. Ви молодці, ви вистояли, ви не пустили в Київ рашистів, і вам за це уклін і дуже велика дяка. Тримаймося, і все буде Україна!»


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV