В Ірпінській поліклініці встановили апарат МРТ (відео)

image
8 Лютого 2021, 13:24
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Мешканцям Приірпіння вже не треба їхати до Києва, щоб пройти обстеження за допомогою апарата магнітно-резонансної томографії. Це можна буде зробити в Ірпінській міській поліклініці на Садовій, 38. МРТ встановили тут завдяки співпраці в рамках державно-приватного партнерства.

Антон Довгопол, директор КНП «Ірпінська центральна міська лікарня»:
«Ми працюємо з компанією Сучасні діагностичні системи. Ми з керівником компанії погодили певний соціальний пакет, і мешканці нашої ОТГ, які мають прописку, будуть мати змогу проходити це дешевше, ніж решта людей».

Апарат МРТ-обстеження має широкий спектр дії, дозволяє виявити максимум патологій в організмі людини та поставити точний діагноз. Окрім діагностики загальних недуг, його часто використовують і при онкологічних захворюваннях.

Богдан Янишин, директор Центру «Сучасні діагностичні системи»:
«В останній рік дуже багато й тісно співпрацюємо з онкологами в плані обстежень органів малого тазу це, наприклад, простата е зараз золотий стандарт МРТ-обстеження), органів черевної порожнини – це обстежується печінка і т. д.»

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«У нашому місті за пів року вже відкрилася КТ і зараз відкривається МРТ. І я впевнений, що ставити правильний діагноз, робити професійну діагностику ми вже зможемо у нашому місті».

Зараз тривають налагоджувальні роботи та процес діагностики самого обладнання. А записатися на обстеження можна буде з 15 лютого. Це можна зробити в реєстраторів на першому поверсі поліклініки або за телефонами (099)653-01-03, (067)105-01-03.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV