В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень — ITV

image
24 Квітня 2024, 17:02
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпінській громаді створюється комісія з інвентаризації зелених насаджень. Про це повідомили у КП «Управління благоустрою міста».

До складу комісії будуть входити представники КП «Управління благоустрою міста», ГО «Український екологічний клуб «Зелена хвиля», Державної екологічної інспекції, Михайлівсько-Рубежівського та Козинцівського старостинських округів. 

2024 04 24 16.43.57

«Для того, щоб усунути будь-які маніпуляції в Ірпінській громаді стосовно видалення зелених насаджень або їх утримання було прийнято рішення про створення комісії з інвентаризації зелених насаджень, членом якої може бути будь-який мешканець нашої громади. КП «Управління благоустрою міста» вперше запроваджує ідею прозорого залучення громадськості в роботі комісій», — зазначила начальниця підприємства Катерина Пасюк.

З метою охорони та збереження зелених насаджень на території Ірпінської громади, їх утримання у здоровому й упорядкованому стані, отримання актуальних даних щодо кількісних, якісних характеристик зелених насаджень та з подальшим внесенням в електронний реєстр даних про зелені насадження, у КП «Управління благоустрою міста» запрошують представників громадськості долучитися до складу комісії. 

Зареєструватися до 27 квітня 2024 року (включно) можна ТУТ.

Остаточний склад комісії буде представлений 29 квітня 2024 року.

Нагадаємо, в Ірпені створили робочу групу з експертної оцінки мистецьких ініціатив. Відповідне розпорядження міського голови від 19 квітня 2024 р. №76  «Про створення робочої групи з питань відбору, доопрацювання, погодження ідей, концепцій, проєктів та втілення культурно-мистецьких ініціатив на території Ірпінської міської територіальної громади» днями з’явилося на сайті ІМР. У документі затверджено положення та персональний склад робочої групи.



Джерело: ITV