В Ірпінській громаді оновили інтерактивну карту укриттів – Містоінформ

image
17 Серпня 2023, 12:34
Поділитися:

На сайті Ірпінської міської ради оновили інтерактивну карту укриттів. На мапі збільшилася кількість захисних споруд, зокрема, додалися найпростіші укриття. А також з карти зникли зайві позначки.

Відповідно до переліку в Ірпінській громаді — 54 укриття. Усі вони тепер є на карті. Серед них — 11 протирадіаційних, 3 сховища, 32 найпростіших укриття та 8 паркінгів, які можна використовувати, як укриття.

Варто зазначити, що на новій мапі геолакація укриттів більш точна. Зокрема, тепер правильно відмічено укриття на вулиці Покровській, 1, що розташоване на території підприємства «Планета Пластик».

Також укриття тепер легше знайти, оскільки з мапи прибрали зайві позначки — пункти незламності, крамниці з генераторами, пункти обігріву, шахтні колодязі та місця громадського водозабору.

Нагадаємо, тему стану та кількості укриттів в Ірпінській громаді підняли журналісти ITV. Зокрема, на наших сторінках у соцмережах можна подивитися відеоогляди укриттів Ірпеня. А також переглянути випуск програми «єПроблема» на цю тему:

Джерело: Містоінформ