В Ірпінській громаді оголосили про початок опалювального сезону

image
16 Жовтня 2023, 17:05
Поділитися:

16 жовтня 2023 г. 17:01

У понеділок, 16 жовтня, на нараді з представниками комунальних служб Ірпінський міський голова Олександр Маркушин дав наказ про початок опалювального сезону у громаді.

Про це, як передає KВ, повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

За словами Олександра Маркушина, цього тижня синоптики прогнозують суттєве похолодання, тож комунальні підприємства переходять на цілодобовий графік роботи, щоб забезпечити теплом мешканців Ірпінської громади.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Цьогоріч ми зробили все можливе, щоб підготуватися до опалювального сезону, всі об’єкти теплопостачання забезпечені альтернативними джерелами енергії, продовжуємо укріплення”, – зазначив міський голова Ірпеня.

Він також просить жителів Ірпінщини підготуватись до можливих надзвичайних ситуацій: купити павербанки, зарядні станції, запастися чистою водою.

“Власників приватних будинків прошу забезпечити себе альтернативними джерелами енергії, генераторами, дровами”, – додав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, у вересні мер Ірпеня Олександр Маркушин запевняв, що місто готове до чергового опалювального сезону. Водночас є потреба у додаткових генераторах на випадок блекауту через обстріли енергетики України.

Читайте: Ірпінь готовий до опалювального сезону на 100%, – Маркушин

Раніше KВ повідомила, що у вівторок, 17 жовтня, у Броварській громаді стартує опалювальний сезон. Таке рішення пов’язане з поступовим зниженням температури з дощовою негодою.

Читайте: Опалювальний сезон у Броварах стартує завтра, 17 жовтня

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона