В Ірпінській громаді горіло 6 гектарів трави та дерев на території Плахтянського лісництва (фото, відео)

image
4 Жовтня 2023, 10:46
Поділитися:

4 жовтня 2023 г. 10:44

У Бучанському районі Київської області вчора, 3 жовтня, загорілася суха трава та чагарники у Плахтянському лісництві. Пожежу на площі у 6 гектарів силами 30 осіб ліквідували за декілька годин, причини виникнення вогню встановлюються.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“3 жовтня о 12:44 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про пожежу на території Плахтянського лісництва в с. Козинці Ірпінської територіальної громади”, йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На місце події виїхали рятувальники Державних пожежно-рятувальних частин з Бородянки, Бучі, Ворзеля, Клавдієво-Тарасового, трактор Плахтянського лісництва та сільська пожежна команда села Дмитрівка.

Було встановлено, що горить трав’яний настил, чагарники та самосійні дерева на площі 6 га. Пожежу ліквідували о 17:41.

До гасіння пожежі було залучено 30 чоловік особового складу, 8 одиниць техніки, з них від ДСНС 13 чоловік та 4 одиниці техніки. Причина виникнення вогню встановлюється.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області паління трави призвело до масштабної пожежі. У Великій Димерці жінка палила сухий бур’ян на городі. Вогонь розповсюдився на огорожу та сусідський гараж, в якому знаходився автомобіль. Пожежники з двох селищ та вогнеборці з Броварів спільними зусиллями запобігли поширенню вогню на будинок.

Читайте: На Київщині найближчими днями спостерігатиметься пожежна небезпека

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона