В Ірпінській бібліотеці презентували літературу, отриману від Українського інституту книги (фото)

image
29 Січня 2021, 10:34
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпінській центральній міській бібліотеці ім. Максима Рильського презентували нові книжки, отримані за Програмою поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги. На презентацію прийшли працівники культури, митці, депутати міськради, шанувальники друкованого слова.

«Ця подія викликала велику зацікавленість у книголюбів, читачів і, звичайно, працівників бібліотеки! Всі в захопленні від широкого вибору літератури на різноманітні теми і будь-який смак! Всього надійшло 317 книг на суму 45216 грн», – розповіла директорка закладу Олена Циганенко.

«Вибір – на всі смаки. Уже за три тижні ви зможете побачити їх (нові книги) на полицях бібліотеки і отримати ті, які будуть вам цікаві і корисні», – зазначила очільниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

Нагадаємо, центральна бібліотека Ірпеня увійшла до числа визначених Українським інститутом книги 606 найкращих книгозбірень України, які стали учасницями Програми поповнення бібліотечних фондів.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV