В Ірпені завершують відновлення багатоповерхового будинку на вул. Давидчука, 15 Б,В

image
6 Жовтня 2023, 15:26
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ще один багатоповерховий будинок в Ірпені майже відновлено. Йдеться про будинок на вул. Давидчука, 15 Б,В. Вже зовсім скоро власники 43 квартир зможуть повернутися у свої домівки. Про це повідомив начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства ІМР Сергій Канюра.

«Під час активних бойових дій, що відбувалися в лютому-березні минулого року, будинок за адресою Давидчука, 15 Б,В зазнав значних руйнувань: повністю вигоріла покрівля, верхні поверхи, фасади, всі комунікації. На відео — стан будинку після деокупації міста. Після перегляду відео виступають сльози на очах», — зазначив Сергій Канюра.

Багатоквартирний будинок відновлюють Ірпінська міська рада спільно з міжнародними організаціями. Такі організації як УВКБ ООН, Нідерландський фонд «Open Door Ukraine», Італійський фонд «Terre des Homes», Irpin Reconstruction Summit приймали участь у фінансуванні відбудови цього будинку.

«Окрема подяка представниці ОСББ «Аристократ» Олені Гонтовій за наполегливість, віру у відбудову і за те, що не упустили руки! Працюємо далі!», — додав Сергій Канюра.

Нагадаємо, в Ірпені триває відновлення будинку на Гостомельському шосе, 22. Кошти на його ремонт виділили ще у серпні з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.



Джерело: ITV