В Ірпені завдяки United24 відбудовують будинок на вул. Миру, 3-Б — ITV

image
12 Жовтня 2023, 08:02
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпені, на вул. Миру, 3-Б, розпочали капітальний ремонт будинку за кошти, які зібрали у рамках програми «Відбудова України» від United24. Про це розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«17 наскрізних влучань, вибиті вікна, 3 вщент згорілих квартир, понівечені покрівля та фасад – минулої весни російські окупанти зробили непридатним для життя цілий будинок на вул. Миру, 3-Б. До повномасштабного російського вторгнення на Миру 3-Б в Ірпені жили 167 сімей. Для того, щоб повернути ірпінським родинам їхній дім, у рамках фандрейзингової платформи United24 зібрали майже 63,5 млн грн.», — повідомив Маркушин.

Після деокупації Ірпеня представники міськради почали спільно працювати з ОСББ будинку і за підтримки КОВА вставили вікна та надали будівельні матеріали. А нині на об’єкті вже розпочали капітальний ремонт.

За кошти від програми «Відбудова України» утеплять будинок, частково замінять дах, відновлять вигорілі квартири та відремонтують вхідні групи та під’їзди.

Перебіг ремонту контролюють одночасно технагляд з Ірпеня та з області. Також у випадку нагальних питань у жителів щодо відновлення будинку прошу звертатись до депутата округу Андрія Літвинова або на Гарячу лінію міського голови — 0800 335 191.

Всі роботи по будинку на Миру, 3-Б мають завершити вже у наступному році.

Нагадаємо, в Ірпені наразі відбудовують будинок на вулиці 10-Лінія. До руйнувань він був п’ятиповерховим. Наразі будівельники вже завершують четвертий поверх. Далі добудують і п’ятий – мансардний



Джерело: ITV