В Ірпені затримали наркодилерів, які продавали канабіс через телеграм-канал

image
14 Січня 2020, 15:22
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Працівники поліції затримали в Ірпені на Київщині двох розповсюджувачів наркотиків, які продавали дурман через телеграм-канал. Про це сьогодні, 14 січня, повідомив Ірпінський відділ поліції.

«Працівники кримінальної поліції Ірпінського ВП спільно з управлінням протидії наркозлочинам ГУНП в Київській області за участю працівників полку особливого призначення… під час проведення негласних слідчих та оперативно-розшукових заходів у м. Ірпені виявили двох осіб, які здійснювали продаж наркотичних засобів через телеграм-канал», – зазначається  повідомленні.

Затримані –
жителі Ірпеня 1998 і 1999 років народження.

Під час обшуку за місцем проживання одного з них правоохоронці вилучили пакети з канабісом, рекламні візитівки, банківські картки та смартфон, за допомогою якого продавали наркотик.

Зараз вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.



Джерело: ITV