В Ірпені з’явиться єдиний Центр надання соціальних послуг — ITV

image
30 Серпня 2023, 15:48
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпені з’явиться Центр надання соціальних послуг, який об’єднає усіх соцпрацівників міста під одним дахом. Його створять у будівлі Управління праці та соціального захисту населення, що на вулиці Попова в Ірпені. Про це журналістам ITV повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Перед цим будівлю Управління капітально відремонтують. Профінансує роботи Європейський інвестиційний банк у межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

«Після капітального ремонту будівлі під одним дахом можна буде отримати всі соцпослуги. Там будуть працювати представники і пенсійного фонду, і терцентру, і служби у справах дітей та сім’ї та інші», — зазначає Андрій Кравчук.

За його словами, з усіх проєктів у Київській області комісія Надзвичайної кредитної програми для відновлення України обрала лише проєкт капремонту Управління праці та соцзахисту в Ірпені. Вартість проєкту 16 мільйонів гривень. А загалом Європейський інвестиційний банк виділив Україні 1,7 мільярдів гривень на проєкти відновлення в Україні.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів виділив 200 мільйонів гривень із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на відбудову Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи та дитсадка «Веснянка». Роботи планують розпочати вже цьогоріч.



Джерело: ITV