В Ірпені визначилися з місцем для проведення ЗНО-2021

image
30 Квітня 2021, 14:07
Поділитися:

В ЗНО-2021 буде і екзамен в Ірпені будуть складати в приміщеннях ліцею №3, школи №12, Ірпінського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України та Університету державної фіскальної служби України.
Про це повідомили у пресслужбі Управління освіти і науки міськради. 
У Гостомельському ліцей №1, який стосується ірпінського округу, за  майбутніми абітурієнтами будуть наглядати учителі з Ірпеня й Гостомеля.
Вже 29 квітня на інформаційних сторінках учасників ЗНО 2021 року були розміщені запрошення-перепустки, в яких зазначено адреси пунктів тестування і рекомендований проміжок часу, протягом якого необхідно прибути до цих пунктів і пройти процедуру допуску.

«Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно до 21 травня 2021 року самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і PIN-кодом, зазначеним у ньому. Радимо завчасно роздрукувати запрошення-перепустку: цей документ обов’язковий для допуску до пункту тестування», – йдеться у повідомленні.
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua