В Ірпені відзначили найактивнішу молодь громади (відео) – Містоінформ

image
15 Серпня 2023, 13:37
Поділитися:

Щоб бути прикладом для інших, не обов’язково бути супергероєм.Це доводить 22-річна Аліна Савенок з Ірпеня. Із перших днів повномасштабного вторгнення окупантів вона стала організовувати багатотисячні збори для військових. А після звільнення Ірпеня почала допомагати у проєктах відбудови міста.

За це Аліні подякували у День молоді.

Аліна Савенок, заступниця організаційної директорки Фонду відновлення Ірпеня:

«Люди мають повертатися у місто, люди мають жити під дахом, люди мають зимувати нормально. І мені хочеться долучитися до цього процесу, хочеться дати можливість людям відчути більш-менш спокійне, нормальне життя, яке вони знали до цього».

Окрім Аліни, перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук та керуючий справами виконкому Ірпінської міськради Дмитро Негреша подякували ще 50-м молодим людям громади.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«У нас зараз не простий період, але період, коли можна багато, що змінити, напрацювати нового, змінити місто. І тому бачення саме молодих людей, особисто я вважаю, що воно повинно бути головним».

Дмитро Негреша, керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради:

«Намагайтеся змінювати. Скажу молодіжною фразою – не ведіться на ті пропозиції, які вам пропонують, щоб щось покращити у вашому житті, бо ви покращите життя тільки для себе. Але ви залишитеся жити в тому самому місті, яке ви не розвинули. Тому, все залежить від вас. Ви – та молодь, яка може це зробити».

Це – учні, студенти, волонтери, спортсмени, представники фондів та організацій. Кожен із них бере активну участь у житті Ірпінської громади та робить все, що може, задля її розвитку.

Ліза, учениця Ірпінського ліцею «Мрія»:

«У стані війни мотивація стає ще більшою. Хочеться допомагати. Якось діяти не тільки у волонтерських справах, а й прославляти наше місто, допомагати нашому місту».

Олександра Ільніцька, голова Студентського парламенту Державного податкового університету:


«Кожен на своєму місці працює як може, як він це бачить. Робить все можливе, що в його силах. Тому я закликаю всю молодь брати все в свої руки і працювати на благо Ірпеня, на благо всієї країни!»

Джерело: Містоінформ