В Ірпені відзначили День працівників культури (відео) – Містоінформ

image
9 Листопада 2023, 16:30
Поділитися:

Віра Пальчиківська, бібліотекарка:

«Я люблю пісню, співаю по можливості, але люблю цю справу. Все у мене воно так поєднується гармонійно. І робота бібліотекара. Я у вирі людського життя. Оце все мене тримає не на плаву, я просто живу повноцінно. Без цього мені було б дуже важко».

Віра Сергіївна працює в Ірпінській бібліотеці вже третій рік. Спочатку, переїхавши до дітей в Ірпінь, сумувала одна вдома. Але згодом із головою поринула у культурне життя Ірпеня.

Ось і сьогодні разом зі своїм ансамблем співає на День працівника культури.

Разом із Вірою Пальчиківською своє професійне свято в Ірпінській бібліотеці відзначають й інші представники культури громади. Хтось приніс на всеогляд власні вироби, хтось співав, а хтось читав гуморески.  

Світлана Кушнір, засновниця родинного музею українознавства в Ірпені:

«У темній залі у театрі жінка смика чоловіка. Нахилися ближче, подивись — якась дурепа спить, аж носом свище. Чоловік увесь затрясся, зашипів: «Іди ти! Треба було задля цього ще й мене будити».

Привітати працівників культури із професійним днем на їхнє свято завітали й ірпінські управлінці.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Хотів би від себе особисто і від Ірпінського міського голови привітати Вас з професійним святом. Я вдячний за те, що, не зважаючи на всі складні події, які відбуваються у нашому житті зараз, ви все одно віддані своїй професії, ви завжди приділяєте увагу, я вважаю, одному з найважливіших. Тому що культура — це дійсно важливо».

На завершення святкування усі разом заспівали пісню «Червона калина».

Джерело: Містоінформ