В Ірпені відзначили 5-ту річницю створення Нацгвардії України

image
25 Березня 2019, 18:53
Поділитися:

Сьогодні в Ірпені відбулися урочистості з нагоди 5-тої річниці від дня створення Національної гвардії України. Про це розповів перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

У нашому регіоні базується одразу дві військові частини Нацгвардії, з якими Ірпінь тісно співпрацює – бригада швидкого реагування Нацгвардії України, в/ч 3018 (с. Гостомель) та 1-ша бригада оперативного призначення ім. П. Дорошенка Нацгвардії України, в/ч 3027 (м. Ірпінь).

“Хочу щиро подякувати кожному військовослужбовцю за віддану службу і мужнє виконання своїх обов’язків перед країною. Вічна пам’ять тим, хто не повернувся додому із бойових завдань”, – .

Крім цього, на центральній площі міста бригада швидкого реагування НГУ влаштує виставку військової техніки. Відвідувачі та їх діти мали змогу ознайомитися з сучасною військовою технікою, що застосовується силами ООС на сході України, а також зробити фото за кермом. Військовослужбовці Бригади розповідали усім охочим про тактико-технічні характеристики представлених бронетранспортерів та бронеавтомобілів.

Джерело: Правда Ірпеня