В Ірпені відновили дезінфекцію під’їздів, ліфтів та дитмайданчиків

image
16 Вересня 2020, 12:24
Поділитися:

Комунальне підприємство «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» за ініціативи міської ради відновило роботи з проведення дезінфкції у місті. 
Такі заходи пов’язані з різким підвищенням кількості хворих на COVID-19 у місті та регіоні. Тому під час місцевої комісії з питаньтехногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вІрпені було прийнято рішення про відновлення дезінфекції та посилення карантинних вимог.

«На виконання протоколу комісії ТЕБ та НС щодо запобігання поширенню COVID-19 відновили дезінфекцію місць загального користування знезаражуючими засобами. Просимо виконувати рекомендації Міністерства охорони здоров’я, бережіть себе та людей навколо,» — йдеться у публікації підприємства.
Нагадаємо, щоІрпінь вже вдруге потрапив до “помаранчевої зони”. Крім того, якщо епідемічна ситуація в Ірпені не покращиться, то святкування Дня міста, яке заплановане на 17 жовтня, скасують. 
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Один з депутатів Ірпеня хворий на COVID – сесію скасували
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня