В Ірпені відкрився ще один новий комунальний дитсадок (фото)

image
18 Жовтня 2020, 15:26
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В ірпінському мікрорайоні Стоянка, на вул. Незалежності, сьогодні урочисто відкрився новозбудований комунальний дитячий садок «Смайлик».

«Уже на початку листопада він наповниться дитячим сміхом. Садок розрахований на шість груп, обладнаний необхідною технікою та меблями. У дворі облаштовано ігрові майданчики зі спеціальним м’яким безпечним покриттям», — розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, який узяв участь у відкритті закладу.  

Він зазначив, що це — перший комунальний дитячий садок у мікрорайоні Стоянка та вже четвертий, відкритий в Ірпені за останні п’ять років.

Маркушин додав, що на наступні п’ять років у місті заплановано будівництво ще п’яти комунальних дитсадків, а також двох нових корпусів в існуючих дошкільних закладах.

«Була проведена велика робота. Олександр Маркушин тут днював і ночував, намагаючись максимально швидко відкрити цей садочок для всієї громади. Сподіваюся, дітки будуть щасливі», — наголосив, у свою чергу, в. о. міського голови Андрій Літвинов.

Він нагадав, що «Смайлик» — уже другий дитсадок, відкритий в Ірпені в поточному році. «Такого ще не було, щоб за один рік відкрили відразу два садочки. Це величезна радість для громади. Я думаю, ще декілька років — і зніметься черга до садочків у місті», — відзначив він.

Нагадаємо, 20 серпня ц. р. Ірпінська міська рада на 83-й сесії ухвалила рішення про створення комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №12 «Смайлик». 10 вересня міське управління освіти і науки розпочало набір вихованців у новий дитсадок.

Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV