В Ірпені відкрили виставку малюнків американських дітей «Пліч-о-пліч з Україною»

image
25 Серпня 2023, 07:13
Поділитися:

У День Незалежності України у приміщенні Ірпінської міської ради відкрилася виставка малюнків, створених дітьми зі штату Вірджинія, США. Частина робіт розміщена в приміщенні ЦНАПу, на першому поверсі міськради. Вся виставка налічує 100 робіт і раніше була представлена у Верховній Раді України.

Творчість американських дітей є відповіддю на виставку малюнків українських дітей-біженців «Моя Україна», що експонувалася в США, зокрема у Вашингтоні та Лонгвудському Центрі візуального мистецтва (місто Фармвіль, штат Вірджинія). Авторам представлених робіт — від 7 до 15 років. Зміст творів демонструє глибоке розуміння і відчуття дітьми важких часів для українського народу, а також щирі сподівання на швидку перемогу, мир і відродження України. Для них надзвичайно важливо бути почутими у їхньому прагненні підтримати Україну.

5

10

Міжнародний організатор — Фонд родини Сайферс, організатори в Україні — Благодійний фонд «Мрій», громадські організації «Центр Суспільних Комунікацій» та «Вітаукр». Організатор в Ірпені — відділ культури ІМР.

Джерело: Містоінформ