В Ірпені відкрили соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид» (фото)

image
16 Жовтня 2019, 13:29
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпені відкрилася соціально-спортивна
школа Фонду «Реал Мадрид»
– перша на Київщині й одна з перших в Україні. Це спільний проєкт Фонду «Реал Мадрид»,
громадської організації «Епіцентр – дітям» та Ірпінської міської ради. Урочисте
відкриття відбулося на базі Ірпінської загальноосвітньої школи №17.

«У соціально-спортивній школі Фонду “Реал Мадрид” займатимуться 145 хлопчиків та дівчаток віком від 6 до 16 років із соціально незахищених родин. Це важлива благодійна справа, і я дякую кожному, хто доклав до цього зусиль. Ми відремонтували спортивні зали в трьох школах, обладнали, зібрали тренерську команду», – повідомила на своїй сторіні у Facebook в. о. Ірпінського міського голови Анастасія Попсуй.

На святі були засновники шкіл Фонду «Реал Мадрид» в Україні Олександр і Тарас Гереги, президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, українські футбольні зірки Олег Протасов, Богдан Шершун, В’ячеслав Шевчук та Олександр Шовковський, легенда іспанського футболу, директор із міжінституційних звязків клубу «Реал Мадрид» Еміліо Бутрагеньо, ветерани «Реалу» Клод Макелеле, Хосе Еміліо Амавіска та Едвін Конго.

Як зазначила Анастасія Попсуй, Фонд «Реал Мадрид» – це організація, що поширює цінності однойменного футбольного клубу в усьому світі: нині працюють близько 900 соціально-спортивних проєктів, спрямованих на виховання, інтеграцію та кооперацію для соціально незахищених верств населення, особливо для дітей. Фонд відкрив понад 450 шкіл у 80 країнах світу на п’яти континентах. Кількість бенефіціарів діяльності проєкту досягає 105 000 кожного сезону.

В України перша школа Фонду «Реал Мадрид» та ГО «Епіцентр – дітям» відкрилась торік у Тернополі. В ній займаються майже 200 дітей.

Фото Олега Гриба



Джерело: ITV