В Ірпені відкрили нову поліцейську станцію

image
12 Січня 2023, 09:55
Поділитися:

12 січня 2023 г. 09:44

Вчора, 11 січня, в Ірпені на Київщині на вулиці Ветеранів Афганістану, 18Б мер Ірпеня Олександр Маркушин разом із начальником Головного управління Нацполіції в Київській області Андрієм Нєбитовим та генеральним директором Police Executive Research Forum (США) Чаком Векслером відкрили нову поліцейську станцію. Відкриття відбулося в рамках проекту “Поліцейський офіцер громади”.

Про це KВстало відомо з повідомлення в телеграм-каналі мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні в Ірпені на вулиці Ветеранів Афганістану, 18Б разом із начальником Головного управління Нацполіції в Київській області Андрієм Нєбитовим та генеральним директором Police Executive Research Forum (США) Чаком Векслером відкрили поліцейську станцію”, – повідомив Маркушин.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами Маркушина, на її базі працюватимуть чотири поліцейські офіцери громади – капітани поліції Дмитро Апончук, Євгеній Зелений, Владислав Бобко та Анна Стогній.

“Вони оперативно реагуватимуть на звернення громадян, контролюватимуть ситуацію в місті, забезпечуватимуть правопорядок. Зі свого боку ми зробили усе, щоб поліцейським офіцерам громади було зручно працювати. Місто надало поліції приміщення, а також за кошти місцевого бюджету ми зробили тут ремонт і придбали потрібні меблі”, – зазначив мер Ірпеня.

Маркушин зазначив, що проект “Поліцейський офіцер громади” – це чудова ініціатива, що максимально скорочує дистанцію між громадою і правоохоронцями. Поліцейський офіцер громади живе в громаді, знає всі її проблемні питання, “слабкі місця”, перебуває на зв’язку з людьми 24/7 і готовий у будь-який момент прийти на допомогу.

Окремо міський голова подякував Міністерству внутрішніх справ України, Нацполіції України, а також правоохоронцям Київщини на чолі з Андрієм Нєбитовим за успішну реалізацію цього проекту.

Нагадаємо, 14 жовтня 2022 року у Київській області запрацювала ще одна поліцейська станція. Відкриття відбулось в селі Дрозди Білоцерківської територіальної громади. Поліцейський офіцер громади оберігатиме та захищатиме спокій мешканців 12 населених пунктів.

Читайте: На Білоцерківщині відкрили нову поліцейську станцію

Фото: Телеграм-канал Олександра Маркушина

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона