В Ірпені відкрилася ювілейна виставка живопису Владислава Задворського (фото)

image
20 Вересня 2021, 16:18
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпінському історико-краєзнавчому музеї відкрилася масштабна виставка живопису Владислава Задворського «Трьохгранність». Це вже десята персональна виставка цього художника в Ірпені.  

«Автор пропонує шанувальникам мистецтва оцінити три грані його творчості: пейзажі, портрети і багатофігурні картини. Високо оцінили творчість Владислава Задворського завідувач кафедри графічного дизайну Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. Михайла Бойчука Олександр Босий, доцент кафедри монументально-декоративного і прикладного мистецтва цієї ж академії Орест Пасіка, художник Ілля Яровий та інші. Художниця, поетеса і співачка Вікторія Козак прийшла з гітарою, і презентація плавно перейшла в концерт, у якому взяли участь майже всі присутні», – розповідається на сторінці музею у фейсбуці.

«Мої враження, що картини випромінюють живе світло. Гості і поціновувачі творчості пана Влада були зачаровані надзвичайною реалістичністю світла на картинах. Його картини запрошують до спілкування, роздумів, натхнення, бажання і самому спробувати взяти до рук пензля. І ще головне – фантастичні українські пейзажі. Запрошую до музею. Мистецтво – сенс життя Владислава Задворського», – зазначив після відкриття виставки письменник Сергій Мартинюк.

Нагадаємо, минулої осені в Ірпені з успіхом відбулися дві виставки творів Владислава Задворського: одна – в історико-краєзнавчому музеї, друга – в центральній міській бібліотеці ім. Максима Рильського. У грудні в мистецькому центрі «Hurgri Art School» експонувалася портретна виставка Задворського «Образи Любові»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV