В Ірпені відкрилася фотоекспозиція «Феї і Лицарі»

image
22 Лютого 2021, 19:49
Поділитися:

Сьогодні, 22 лютого, у стінах Ірпінської міської ради стартував потужний арт-проєкт “Феї та Лицарі”. Ця виставка символізує повагу до Української Армії та ставлення до тих, кому потрібна особлива турбота суспільства.

На кожному з 13 банерів розміром 180 на 80 см розміщені світлини, на яких «особливі» юні леді (діти з інвалідністю) зображені в образі фей разом із воїнами-ветеранами АТО (ООС), одягненими в сучасну ккраїнську військову форму з елементами середньовічних лицарських обладунків.
Автор ідеї і керівник проєкту Олег Трачук, відомий в Україні своїми соціальними проєктами, пов’язаними з реабілітацією дітей з інвалідністю. 

“Ми хочемо привернути увагу людей, щоб ніхто не забував про існування ветеранів і пам’ятали про них, адже війна вже триває 7 років. І діти з івалідностью є. І в якісь моменти такі діти стають у приклад для захисників, адже вони своїм прикладом показують, що навіть з фізичними складнощами можна жити і соціалізуватися у суспільстві”,- зауважує організатор Олег Трачук.
Вхід на територію виставки вільний. Організатори наголошують, що всі відвідувачі мають дотримуватися необхідних заходів безпеки у зв’язку з поширенням COVID-19.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Живе з бабусею і носить сухарі на обід: в Ірпені переймаються долею дитини, яка лишилась без батьків
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня