В Ірпені відкриють ще один дитячий садок

image
4 Липня 2019, 17:07
Поділитися:

Дата публикации: 04 июля 2019.

Про це Містоінформ стало відомо із повідомлення Управління освіти і науки Ірпінської міської ради Київської області.

Дитячі освітні дошкільні заклади є провідною темою критики для міських громадських активістів, згадуючи владу опозиційно налаштовані активісти і політики раді згадати і дитячі садки. Дійсно, до Ірпеня приїжджає багато молодих сімей із дітьми і як будь-які хороші батьки вони хочуть для малечі найкращого.

Ірпінською міською радою в 2019 році планується відкриття комунального закладу дошкільної освіти, що знаходиться за адресою: м.Ірпінь, вул. Курортна 9. Про це повідомляє Управління освіти і науки Ірпінської міської ради Київської області. В місцевих соціальних спільнотах вже активно підбирають назву для нового дитячого садку.

У зв’язку з цим, управлінням освіти і науки Ірпінської міської ради з 10.07.2019 року розпочинається формування черги до даного садочку у паперовому вигляді. Реєстрація заяв буде відбуватися щосереди та щочетверга з 9 до 16 години в управлінні освіти і науки за адресою: м.Ірпінь, вул. Шевченка 3а, каб.5.

Для реєстрації необхідно одному з батьків надати власноруч написану заяву за цим зразком, пред’явити оригінал свідоцтва про народження дитини, надати його копію та копії документів, що підтверджують право на пільги, передбачені чинним законодавством (якщо такі є).

Повідомляється, що при зарахуванні до дитячого садочка перевага буде надаватись дітям, які відповідно до діючого законодавства України мають пільги для зарахування до закладу дошкільної освіти і тривалий час перебувають в електронній черзі на зарахування до інших ЗДО міста Ірпеня.

Раніше Містоінформ писав, що в Ірпені побудують новий дитячий садок за 20 млн. грн.

Джерело: МИСТОИНФОРМ