В Ірпені відбувся турнір із паркового волейболу (відео)

image
30 Червня 2020, 17:27
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

З нагоди Дня Конституції України в Ірпені відбувся дружній турнір із паркового волейболу. На спортивному майданчику ДЮСШ зустрілися пять команд Ірпінського регіону: зі спортшколи та волейбольних клубів «Престиж», «Ірпінь» і «Пайп».

Ігор Пінчук, методист-організатор спортивних заходів:
«Я, можна сказати, патріот ірпінської команди й міста. У нас тут різне було: був дуже хороший тренер Тарнавський — він помер; після нього тут був застій щодо волейболу. Потім нас тренував Вдовін Сергій Михайлович, вивів нашу команду на певний рівень — ми були чемпіонами України, чемпіонами столичної ліги».  

Сьогодні в Ірпені дуже сильна волейбольна школа і прекрасна база для тренувань. Багато випускників Ірпінської ДЮСШ – гравці Української волейбольної Суперліги. А дехто прославився і за межами Батьківщини. Тому проведення волейбольних турнірів у місті – вже добра традиція.

Дмитро Гавриш, волейболіст:
«Люди приходять, дивляться, що можна займатися здоровим видом спорту, а не десь підворіттями шастати. Молодь треба залучати. Переважно залишилася стара гвардія, старі гравці, вже у віці, тому що нинішнє молоде покоління — поки що їх немає. Але радують такі турніри, дякую міській владі за їх проведення. Було б їх побільше — було б чудово».

В Ірпені подібні турніри проводять щороку. Цього літа, щоправда, їх буде менше через карантинні обмеження. Але спортивне життя в місті не вщухатиме.

Володимир Тарасов, директор Ірпінської ДЮСШ:
«Будуть кращі часи — проведемо (змагання) до Дня Незалежності. Влітку у нас ще є змагання. У нас постійно щось тут буде проводитися, якщо буде нормальна ситуація. А зараз у нас серед молоді, серед дорослих проходять такі тренування з невеликою кількістю учасників — по 8—10 чоловік із однієї сторони і з другої на футбольному полі».

А вже у вересні планується великомасштабна спортивна подія на оновленій набережній. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, завітавши на турнір. 

Олександр Маркушин:
«Зараз активно ведуться роботи на нашій набережній. Там будуються два волейбольні майданчики, футбольний майданчик, спортивний майданчик. Плануємо у вересні зробити відкриття. І запропонували хлопцям провести перший чемпіонат із пляжного волейболу в місті Ірпінь — започаткувати цю традицію в цьому році».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV