В Ірпені відбулися змагання спортивних сімей (відео)

image
24 Січня 2022, 14:03
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Спортивна зала Ірпінської школи №2 на кілька годин перетворилася на майданчик  суцільного драйву. Діти з різних шкіл міста привели сюди своїх батьків на веселі старти «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Павло:
«Наша команда називається “Родина Бавінів”».

Іван, капітан команди Бавінів:
«Уже довгий час намагається моя сімя привчити мене до спорту. Не дуже в них виходило, але, думаю, це буде початком для спортивних начал».

Віталіна:
«Моя команда – це родина Камінських. Ми беремо участь у такій естафеті перший раз, нам дуже це сподобалося і ми залюбки будемо брати участь ще».

У турнірі взяли участь 14 команд. Усім їм треба було пройти чотири конкурси, в кожному з них подолати три етапи із завданнями різної складності.  І мабуть ще ніколи в родинах не вболівали одне за одного так, як сьогодні. Адже від вправності кожного залежав спільний результат.

Артем, капітан команди Камінських:
«Це, насправді, класна можливість провести час разом і ще раз показати, який важливий спорт у нашому житті».

Команда Котлярових:
«Ми не очікували, що буде так весело й так спортивно».

У незвичній ролі можна було побачити цього разу начальника управління освіти і науки Олега Білоруса.Тут він був просто батьком і капітаном своєї родинної команди.

Максим:
«Ми – команда “Білоруські зубри”».

Олег, капітан команди «Білоруські зубри»:
«Саме син ініціював сьогоднішню мою появу в цій спортивні залі, тому що одного дня він прийшов і каже: “Тату, мені вчителька сказала, що буде таке родинне свято, я хотів би, щоб ти взяв участь”. До цього часу він уже дружину вмовив, залишилося тільки вмовити мене».

У результаті ніхто не залишився без нагород. Усі учасники отримали грамоти і подарунки.  Але абсолютними переможцями змагання стала команда Рудько. Ця родина виграла всі чотири конкурси спортивної програми.

Костянтин, капітан команди Рудько:
«Взагалі весело було, цікаво. Ми б ще брали участь і обовязково будемо брати участь у таких змаганнях. Це перший раз. Ми професійно займаємося велоспортом, так що запрошуємо діток від 10 років до нас у секцію».

Володимир Тарасов, директор Ірпінської ДЮСШ:
«Мабуть уже років 25 щороку ми проводили (ці змагання) – у 12-й школі, у спортивній, у 3-й, тут. Досить активно в цьому році батьки відгукнулися, нам приємно. Одержали масу емоцій, масу позитиву. Це радує».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV