В Ірпені відбудеться презентація послуг сервісних центрів МВС

image
24 Лютого 2020, 18:17
Поділитися:

Шановні журналісти !

У середу, 26 лютого, в приміщенні конференц-комплексу Університету державної фіскальної служби України відбудеться зустріч керівництва Регіонального сервісного центру МВС в Київській області з викладачами, студентами і курсантами університету та представниками громадськості міста і  Приірпіння.

Під час зустрічі відбудеться презентація послуг сервісних центрів МВС, нових онлайн-сервісів для кандидатів у водії та досвідчених кермувальників. Зокрема, йтиметься про новації в процедурі складання іспитів, обміну посвідчення водія, про можливість верифікації даних через Електронний кабінет для відображення посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу у застосунку «Дія» та про інші онлайн-можливості, що доступні через особистий кабінет водія.

Початок  зустрічі: об 11:00

Місце проведення: Київська область,  м. Ірпінь, вул. Садова, 55 (конференц – комплекс Університету державної фіскальної служби України).

Контакти для акредитації журналістів:

(044) 290-37-90, (067) 918-71-36, (095) 124-30-24 – Світлана Полин, головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю РСЦ МВС в Київській області.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація