В Ірпені відбудеться презентація книги «Пригоди фантома»: про війну та життя після неї

image
11 Січня 2020, 13:08
Поділитися:

17 січня в Ірпінській міській бібліотеці відбудеться презентація дебютної книжки Володимир Коротя.
Володимир Коротя – учасник російсько-української війни. У книжці «Пригоди Фантома» він описує свій погляд на саму війну та життя після участі у ній. А саме: адаптація до мирного життя; соціалізація; переосмислення свого життя після участі у війні та практичні поради ветеранам.

Також у своїй книзі він розкаже короткі життєві історії інших учасників, у форматі: життя до війни, безпосередня війна та життя після неї.
«Моя книга розрахована на дві категорії. Перша — для того, щоб побратими, які опинилися в складних життєвих ситуаціях (проблеми з алкоголем, наркотиками, законом, сім’єю, роботою), щоб мої тексти допомогли їм знайти відповіді на запитання. Я скажу голосно, але якщо це буде протидіяти суїцидам чи допоможе знайти свій шлях, я буду знати, що це не дарма»,- зазначає Володимир.

«А якщо цивільний почитає це — це події з мого життя, життя реальних людей. 80% всього — розмова про реальних людей. Якщо цивільні зможуть зрозуміти, що є в голові ветерана і сприйняти його — я вважаю, що це також буде моєю маленькою перемогою»,- додав він.
Тож запрошуються усі бажаючі підтримати ветеранську літературу та поспілкуватись із автором. Вхід вільний!
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня