В Ірпені тимчасово обмежать рух частиною вулиці Соборної

image
7 Жовтня 2020, 17:19
Поділитися:

Дата публикации: 07 октября 2020.

Про перекриття вулиці повідомило комунальне підприємство “Ірпіньводоканал”.

Зокрема, стало відомо, що з 8 жовтня КП “Ірпіньводоканал” розпочне ремонтні роботи на каналізаційному колекторі поблизу ТЦ “Жираф”. Планують замінити аварійну трубу, якій вже сорок років.

Такі роботи пов’язані з деякими незручностями для мешканців сусідньої Бучі, які тимчасово не зможуть проїхати Ірпенем у бік Києва по вулиці Соборна.

Перший заступник міського голови міста Ірпеня, Олександр Маркушин, попросив не політизувати цей процес.

“Для уникнення політичних маніпуляцій, запрошую пана Федорука подивитися спільно на трубу, якій уже 40 років і яка є екологічною загрозою регіону.”, – заявив Маркушин.

Попри це, міський голова Бучі, Анатолій Федорук, відреагував політичним дописом назвавши владу Ірпеня «співробітниками водоканалу», які вирішили створити суцільний колапс для учасників дорожнього руху. Він впевнений, що влада Ірпеня хоче довести, що транспортна напруга у місті стається через транзит з Бучі.

“Вони надумалися перекрити дорожній рух з міста Буча у напрямку до міста Київ,прикриваючись ремонтними роботами.”, – пише Анатолій Федорук.

Підтримав Анатолія Федорука і перший номер “УДАРу” в Ірпені – Олексій Зіневич, він традиційно солідарний зі своїм політичним партнером і воліє не помічати тотальної забудови Бучі, яка і призводить до заторів при виїзді бучанців зранку у бік Києва.

Втім, адміністратор провладної фейсбук-спільноти “Буча+” у Бучі та кандидат до Бучанської ОТГ від партії “Наш край”, Таїсія Масіна, переконує, що проблему автомобільного транзиту з Бучі видумали у Ірпені щоб виправдати забудову. Тобто реально такої проблеми і не існує.

Якщо це твердження вірне, то короткочасне перекриття вулиці Соборної в Ірпені для ремонту труби не повинно суттєво вплинути на бучанську громаду і, тим паче, призвести до колапсу.

Говорячи про ремонт по вулиці Соборній, Олександр Маркушин підкреслив, що Ірпінь продовжить розвивати інфраструктурні (дорожні) проекти, які будуть створювати зручність для мешканців як Ірпеня так і Бучі.

Раніше Містоінформ писав, що список політичної партії “УДАР” у Бучі очолив голова осередку ГО “Стоп корупції”, яку не раз ловили на хабарях і лобіюванні інтересів забудовників.

Джерело: МИСТОИНФОРМ