В Ірпені син знущається та вимагає гроші у власної матері

image
10 Березня 2020, 18:46
Поділитися:

В Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області  надійшла скарга щодо домашнього насильства в сім`ї. Про це вони повідомили на своїй сторінці у Фейсбук.
Жінка звернулася до відділу поліції з проханням захистити її. Вона заявляє, що син здійснює відносно неї домашнє насильство. Тобто б`є, ображає словами, вимагає гроші і трощить її речі. 
Дільничний офіцер прийняв за зареєстрував заяву від громадянки і викликав кривдника для пояснення ситуації та склав відносно нього терміновий заборонний припис із вимогою заборони спілкуватися з ненькою.

Проте чоловік виявився невгамовним і не просто проігнорував, а й ще більше почав знущатися, вимагати гроші. Правоохоронці прийняли рішення скласти протокол за невиконання термінового заборонного припису і направити до суду всі заяви. 
Наразі вирішується питання щодо направлення матеріалів до слідчого відділу з метою притягнення насильника до кримінальної відповідальності відповідно до ст. 126-1 КК України.

Важлива інформація! Не бійтеся звертатися до поліцейських чи то особисто чи то за номером (04597) 613 35 або на спецлінію 102. Адже кожен кривдник повинен бути покарий!
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Оперативно-диспетчерська служба врятувала життя чоловікові
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня