В Ірпені шахрайка пограбувала дівчину та втекла

image
14 Вересня 2019, 11:39
Поділитися:

У місті Ірпінь на залізничному вокзалі поліцейські затримали жінку, яка вирвала з рук дівчини гаманець та втекла.
Про це повідомляє відомство Нацполіції у Київській області.
Потерпіла одразу звернулася до поліції на спецлінію “102”. У ході оперативно-розшукових заходів підозрювану у грабежі знайшли. 

Як з’ясувалося у ході слідчих дій, зловмисниця просто підійшла до молодої дівчини іпритаманним тільки їй шляхом, попросила “копієчку на життя”. Та, у свою чергу, дістала 10 гривень та простягла їх жебрачці. Остання ж, побачивши, що у гаманці потерпілої є гроші, вирвала його з рук і втекла.  
Утім, її знайшли та не одну, а ще із чотирма такими, як і вона (їх згодом відпустили). Щоправда, затримали вже на іншому кінці міста, де вони промишляли своїми справами щодо незаконного заробітку. Зловмисників затримали у порядку ст. 208 КПК України, працівники поліції доставили їх до відділку.
Потерпіла впізнала свою кривдницю, до речі вже раніше судиму за аналогічні злочини. Наразі їй інкримінують ч. 1 ст. 186 (грабіж) поєднаний з насильством, без використання зброї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: У Бучі чоловіка побили та забрали ланцюжок
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня