В Ірпені розшукують зоозахисників-управлінців

image
31 Січня 2019, 11:43
Поділитися:

В Ірпені шукають людей, які працюватимуть зоозахисниками у комунальній сфері – всі, хто має таке бажання, можуть спробувати себе у ролі керівника або члена його команди у цьому напрямку. Про це повідомила в.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй.

“Ми підтримаємо будь-якого захисника тварин, який готовий взяти на себе відповідальність за цю важливу справу. Оголошуємо конкурс на заміщення вакантних посад, чекаємо на резюме і створюємо відбіркову комісію, яка прозоро проведе відбір кандидатів. Запрошуємо до роботи усіх, кому насправді небайдужа доля чотирилапих мешканців Ірпеня”, – зазначила Попсуй.

Як відомо, в Ірпені не перший рік культивується гуманне ставлення до тварин. У свій час цьому питанню багато уваги приділяв Фонд громади Приірпіння, а після перемоги на виборах міського голови Володимира Карплюка була розроблена спеціальна зоозахисна програма, підкріплена реальним фінансуванням з міського бюджету.

Безперечно, справжнім проривом у цьому питанні стало створення КП “Служба захисту і лікування тварин”. І велика заслуга в цьому належить громадській активістці Ірині Мурзі, яка багато років присвятила себе захисту тварин. “Однак, окрім очевидних успіхів, діяльність КП показала і очевидну проблему – управлінську. Одна справа – бути волонтером із захисту тварин, інша справа – чиновником у цій сфері. Для успішної роботи КП потрібна не одна кваліфікована людина, а команда”, – зауважила Анастасія Попсуй.

Детальніше – сюжеті:

Джерело: Правда Ірпеня