В Ірпені розпочали працювати дорожні світлофори (відео)

image
20 Червня 2022, 20:29
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Червоний, жовтий, зелений. Уперше після звільнення Ірпеня від російських загарбників у місті запрацювали світлофори. Електромонтери комунального підприємства «УЖКГ “Ірпінь”» першим протестували на справність та увімкнули світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Гагаріна і Соборної. Одразу за ним засвітили перехрестя Соборної та Садової.

Сергій Чернишенко, головний інженер КП «УЖКГ “Ірпінь”»:
«Машин уже дуже багато. І пішоходи порушують, і водії порушують. Включаються світлофорні об’єкти для безпеки руху».

І пішохідні, і транспортні світлофори встановили ще у мирний час. Вони, як і інші інфраструктурні об’єкти, пережили воєнні дії та отримали різні пошкодження. Кожен із них потрібно було відремонтувати. Повернути життя кільком першим світлофорам допомогли київські колеги ірпінських комунальників.

Сергій Чернишенко:
«Це Центр організації дорожнього руху міста Києва. Вони самі зі своїм матеріалом відремонтували нам два світлофорні об’єкти в місті Ірпені. Це перехрестя Соборна – Садова та Пушкінська – Університетська. Люди приїхали і зробили нам повністю два об
єкти».

Усього на вулицях Ірпінської громади дорожній рух регулюють дев’ять світлофорів. Шість із них повністю відремонтовано, і вони мають запрацювати вже сьогодні. Залишаться ті, які необхідно відновлювати з нуля – як ось цей, біля «Жирафа». Він геть розбитий. І таких в Ірпені три. Комунальники кажуть – щоб установити на їхньому місці нові, потрібно трохи часу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV