В Ірпені реалізовують соціальний проєкт до Міжнародного дня людей похилого віку

image
6 Вересня 2021, 14:03
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

З нагоди майбутнього Міжнародного дня людей похилого віку в Ірпені на Київщині започаткували соціальний проєкт «Підтримаємо стареньких». Його реалізовує Ірпінський територіальний центр соціального обслуговування за підтримки благодійників. Наприкінці минулого тижня компанія «JTI Україна» передали для літніх ірпінців 80 продуктових пакетів. Про це повідомила ініціаторка акції, директорка центру Діана Бондар.   

«Ірпінь – це центр волонтерства Київщини. Я в цьому переконуюсь і надалі. Надзвичайно приємно було отримати допомогу від наших підприємців із компанії “JTI Україна”, які завжди підставлять плече тим, хто потребує. 80 продуктових пакетів передали в рамках проєкту “Підтримаємо стареньких”. Цей проєкт я, як керівник Ірпінського територіального центру соціального захисту, започаткувала до Міжнародного дня людей похилого віку, який ми відзначаємо 1 жовтня», – зазначила Діана Бондар на своїй сторінці у фейсбуці.

Вона запросила до участі в проєкті жителів громади. «Запрошую громаду долучитись до допомоги літнім людям нашого міста. Рада буду співпраці з підприємствами, волонтерами, депутатами, громадськими організаціями. Давайте об’єднаємось заради добра», – закликала керівниця центру соцобслуговування.

Нагадаємо, наприкінці травня в терцентрі організували виїзну перукарню, яка обслуговує вдома людей похилого віку та з інвалідністю. Також із ініціативи Діани Бондар ірпінські медики провели для підопічних установи з виїздом додому вакцинацію від коронавірусу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV