В Ірпені приймають заявки від закладів освіти на проведення уроків безпеки на залізниці

image
20 Вересня 2021, 10:57
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпені (Київщина) розпочався прийом заявок від навчальних закладів на проведення спеціальних уроків, присвячених питанням безпеки на залізниці. Про це повідомив депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко.

«Наша команда разом з представниками “Укрзалізниці” розпочинає прийом заявок на проведення “уроку безпеки на залізних коліях” в школах, ліцеях, коледжах. Працівники “Укрзалізниці” проведуть інформативне заняття щодо поводження наших дітей на залізничних коліях, мостах, правил поводження у потягах, на переїздах, переходах і таке інше. Я щиро вірю, що такі профілактичні заняття зможуть попередити трагічні випадки, пов’язані з залізничною колією та потягами», – написав депутат на своїй сторінці у фейсбуці.

Він запропонував представникам закладів освіти надсилати йому заявки на номер телефону (066)9563008.

«У повідомленні прошу зазначити назву навчального закладу, відповідальну особу, яка буде координувати, та номер телефону відповідальної особи. Наголошую, що координатор має бути представником не одного класу, а всього закладу в цілому», – зазначив Антон Головенко.

Нагадаємо, на початку квітня 14-річний підліток постраждав на залізничному мосту в Ірпені, коли спробував зробити там селфі. У червні, потрапивши під поїзд, на мосту загинув семикласник Ірпінського академічного ліцею.

Представники Ірпінської міської ради та «Укрзалізниці» виробили спільний план дій, покликаних запобігти новим нещасним випадкам. Біля мосту встановили огорожу, демонтували сходи, розмістили інформаційні щити й таблички з попередженнями про заборону проходу в небезпечну зону. Також незабаром там установлять камери відеоспостереження та гучномовці.

 
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV