В Ірпені провели тренування військових медиків на випадок спалаху коронавірусу

image
2 Березня 2020, 14:50
Поділитися:

Ірпінських військових медиків навчали алгоритму дій при запобіганні поширення коронавірусу. Про це повідомили на сторінці шпиталю у фейсбук.
На території військового шпиталю у м. Ірпінь під керівництвом командувача Медичних сил Збройних Сил України генерал-майора медичної служби Ігоря Хоменка було проведено тренувальне розгортаннявійськового мобільного госпіталю, перепрофільованого для прийому інфекційних хворих на коронавірус.

До участі у тренуванні були залучені лікарський та середній медичний склад Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь», військові фахівці-інфекціоністи, викладацький склад та слухачі Української військово-медичної академії, військовослужбовці Регіонального санітарно-епідеміологічного загону, військової служби правопорядку та підрозділ РХБ захисту.
У ході тренування було проведено імітацію масового надходження «хворих», що дозволило військовим медикам вдосконалити практичні навички з організації прийому, сортування та проведення лікувально-діагностичних заходів інфекційним хворим на висококонтагіозне вірусне захворювання з повітряно-крапельним механізмом передачі.

Присутній на тренуванні заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексій Соловйов дав високу оцінку рівню злагодженості та підготовки військових медиків.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Евакуйованих з Китаю українців можуть розмістити в Гостомелі
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня