В Ірпені пропонують створити “карман” на вул. Пушкінська

image
22 Березня 2019, 10:43
Поділитися:

Ірпінці пропонують створити “карман” для виїзду до столиці на вул. Пушкінська. Таке звернення нещодавно було зареєстроване на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій.

“Наразі щодня кожен, хто живе у верхній частині Пушкінської та Чехова(адже вони також виїжають по Пушкінській)змушені стояти по 15-30 хв. щоранку, чекаючи виїзду на Університетську. Зараз на виїзд на перехрестя передбачено 8-10 секунд, 4 з яких йде на переїзд високого непофарбованого ”лежачого поліцейського”, – йдеться у петиції.

Як повідомляється, нещодавно була встановлена “зелена стрілка”, проте фізично вона діє у випадку, коли авто їде направо. Якщо найближчі 1-2 авто їдуть в інших напрямках – рух паралізовано. Саме тому ірпінці просять створити “карман” для авто, яким потрібно їхати в сторону столиці. “Місця для його встановлення більш, ніж достатньо. Як альтернатива – правильна розмітна (проте якщо стоятиме великогабаритний транспорт вона не допоможе)”, – повідомляє автор петиції.

До кінця голосування залишилось 4 дні. Нагадаємо, що для того, щоб петиція була розглянута на сесії Ірпінської міської ради, потрібно зібрати 300 голосів.

Джерело: Правда Ірпеня