В Ірпені проходить мистецький доброчинний проєкт “Відродження 2023”

image
1 Лютого 2023, 11:48
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Засновниця художньої школи “Харґрі Арт Скул” Євгенія Харґрі започаткувала в Ірпені мистецький благодійний проєкт “Відродження 2023”. В його рамках збирають кошти на військову амуніцію українським захисникам.

Проєкт передбачає своєрідний майстер-клас по малюванню з натури, який може відвідати кожен охочий за благодійний внесок. Щотижня імениті професійні художники малюватимуть з натури відому в Приірпінні особистість. За цим можна не лише спостерігати, але й отримати від митців консультації та поради щодо процесу. Крім того, гостей частують ароматним м’ятним чаєм та можливістю провести час в особливій творчій атмосфері.

“Чудова ініціатива для людей, які закохані у мистецтво! Такі заходи попередньо плануються щовівторка. Слідкуйте за анонсами. Участь може взяти кожен охочий. Дякую ініціаторці проєкту Євгенії Харгрі та усім, хто долучається”, – написала на своїй сторінці у Фейсбук начальниця відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради, депутатка міськради Євгенія Антонюк, яка цього тижня позувала для художників.

Долучитися до проєкту можна долучитися вже наступного вівторка в “Харґрі Арт Скул” за адресою: Ірпінь, вул. Гагаріна, 1а, БЦ “ЭСТЕТ”.

Додаткова інформація та реєстрація – за телефоном (098)101-66-22.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV