В Ірпені продовжують збирати дані для «Книги памʼяті» — ITV

image
29 Березня 2024, 13:45
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Відділ культури, національностей та релігій ІМР продовжує збирати дані для «Книги памʼяті». Про це повідомила керівниця відділу Євгенія Антонюк.

«Робоча група, яка збирає та упорядковує історії в книзі, продовжує збирати історії загиблих ірпінців. Сьогодні вже більше двох сотень історій занесено до Книги пам᾽яті, по 54-оьх загиблих ведеться пошук інформації», — розповіла Євгенія Антонюк.

У відділі просять кожного, хто володіє інформацією, яка може доповнити існуючі історії та створити ті, які ще відсутні, звернутися до робочої групи і надати свідчення, які допоможуть у написанні Книги пам᾽яті нашої громади.

«Завдяки вашій участі, підтримці цього нелегкого, але надзвичайно важливого для усіх нас проєкту, життєвий шлях усіх, хто загинув у цій війні буде описаний і закарбований в історії нашої громади. Водночас ця інформація буде доказом злочинів російських окупантів на нашій українській землі», — додала Євгенія Антонюк.

Познайомитися з історіями загиблих ірпінців можна на сайті «Книга пам᾽яті Ірпінської міської територіальної громади» та на спеціальних інформаційних терміналах, встановлених поруч з Ірпінською міською публічною бібліотекою імені Максима Рильського та в приміщенні Історико-краєзнавчого музею.



Джерело: ITV