В Ірпені працює косметолог світового рівня

image
13 Вересня 2019, 12:16
Поділитися:

Якщо ви ще досі ходите по різним косметологам і не можете обрати «свого», то рада вам повідомити, що в Ірпені є фахівець, якому точно можна довіритись і обов’язково захочеться прийти знову і знову.

Вікторія Петренко – досвідчений косметолог з багаторічним досвідом роботи, проходила навчання у Парижі, Барселоні, Україні та інших країнах Європи.

Вікторія знає усі найновіші модні тенденції та тренди в косметології, зокрема професійно робить іспанський масаж. Завдяки поєднанню унікальних методик курс іспанського масажу підвищує еластичність епідермісу, прибирає зморшки, знижує набряклість обличчя. Покращує колір і рельєф шкіри. Під час проведення сеансів відбувається глибоке моделювання всього обличчя. Масаж ідеально підходить навіть вагітним (що свідчить про його абсолютну безпеку). Після курсу сеансів усі клітинки епідермісу наповняться життєдайним киснем, зникне в’ялість шкіри обличчя, у багато разів уповільнюється біо- і фотостаріння епідермісу.
фото
Звичайно Вікторія робить і стандартні косметологічні процедури: чистки обличчя різних видів, пілінги, шугаринг, ін’єкційні процедури тощо. Можна також звертатися до неї за пірсингом та проколоти вуха як дитині, так і дорослим.
фото
Відвідування косметолога для жінки – це не лише процедури краси, а емоційне розвантаження. Розмови «між нами дівчатами» з приємною, красивою жінкою у сучасному красивому салоні краси налаштовують на релакс та отримання задоволення. А Вікторія знаходить підхід до кожного клієнта.

Записатися на прийом можна за тел.: (063) 573-00-26, (068) 371-33-75. Територіально – це центр Ірпеня, салон краси New Style (вул. Шевченка, 4д, вхід з двору).

Догляд за шкірою − це наука: щоб мати красиву, здорову і доглянуту шкіру, необхідний грамотний підхід фахівця. Саме таким професіоналом своєї справи є косметолог Вікторія Петренко. Рекомендую не зволікати і вже зараз записатися на прийом! Не пошкодуєте!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня