В Ірпені почала працювати робоча група з питань електропостачання (відео)

image
29 Січня 2021, 19:04
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпені створили постійну робочу групу з питань якості електропостачання та технічного стану електричних мереж і обладнання на території громади. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ми створили робочу групу, куди ввійшли представники ОСББ, представники ДТЕК, ввійшло наше профільне управління і перший заступник міського голови. Можливо, ще долучаться наші депутати – будемо раді».

Очолив робочу групу перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. За його словами, члени групи ухвалили рішення збиратися щонайменше раз у місяць та тримати на контролі всі питання, що стосуються електропостачання в Ірпені.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Міський голова Олександр Маркушин дав нам доручення оперативно реагувати на всі звернення, на всі перебої з електроенергією, які відбуваються в місті, щоб мешканцям було набагато комфортніше – нам постаратися це забезпечити».

Уже відучора робоча група почала працювати. Там кажуть – найголовніше питання, яке потрібно вирішити зараз, стосується проблемного кабеля, через аварію на якому на Різдво залишився без електропостачання цілий мікрорайон «Синергія»

Руслан Шевчук, голова Громадської спілки ОСББ «Ірпінь»:
«Вчора якраз стосовно цього кабелю була розписана дорожня карта. Покроково – хто що робить. Деякі рішення повинні бути вольові і з боку міської влади, і з боку ДТЕК. І вчорашня зустріч показала, що вони готові приймати ці рішення, якими б болісними фінансово вони не були, бо без вкладення якихось фінансів тут не обійдеться».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV