В Ірпені побудують новий дитячий садок за 20 млн. грн.

image
7 Травня 2019, 17:20
Поділитися:

Дата публикации: 07 мая 2019.

Будівництво нового навчального закладу в Ірпені повинно бути завершено до кінця 2019 року.

Як стало відомо MistoinformВиконавчий комітет Ірпінської міської ради за результатами тендера замовив будівництво нового дошкільного закладу в Ірпені по вул. Незалежності, 5. За роботи по зведенню дитячого садка у Ірпені мають заплатити 19,59 млн грн.

Згідно інформації із системи публічних закупівель Prozorro, переможцем тендеру визначено ТОВ “Будівельне підприємство “МІСЬКЗАБУДОВА”. Раніше ця компанія відзначилась капітальним ремонтом приміщення харчового блоку ЗОШ І-ІІІ ст. №2 по вул. Тургенівська, 25 м. Ірпніь, Київської області. Роботи по будівництву нового садочка повинні бути завершені до кінця 2019 року, заклад розрахований на 75 місць.

Згідно з договором, до листопада 2019 року підрядник повинен буде виконати на об’єкті загальнобудівельні роботи – звести фундамент, стіни, покрівлю, перекриття та сходи, утеплити фасади, встановити вікна та двері, зробити внутрішні роботи. До переліку його робіт також увійде облаштування систем водопостачання, каналізації, опалення (в т.ч. системи “тепла підлога”), вентиляції, електропостачання, пожежної сигналізації, телефонізації, телебачення, блискавкозахисту, заземлення.

Про будівництво нового дитячого садка в Ірпені представники місцевої влади повідомляли ще у 2018 році. А от для багатьох місцевих громадських активістів новина про будівництво дошкільного закладу може стати неприємною несподіванкою, адже будь-які позитивні зрушення у місті відбирають у них політичні бали і  зводять нанівець їх, певною мірою, деструктивну діяльність.

Нагадуємо, що в Ірпені будується ще один дитячий садок по вулиці Курортній на місці бувшого ЖЕКу. Містоінформ також писав про будівництво дитячого садку Колібрі у Ірпені, бюджет будівництва якого склав також 20 млн. грн., який наразі вже давно діє та про відкриття дитячого садку Бджілка.

Джерело: МИСТОИНФОРМ