В Ірпені під час сесії відзначили кращих спортсменів міста

image
29 Квітня 2021, 13:06
Поділитися:

Сьогодні, 29 квітня, на сесії Ірпінської міської ради привітали кращих спортсменів міста.
Відзнаку та сертифікат у розмірі 20 000 тисяч гривень за спортивні досягнення вручили борчині з Ірпеня Ірині Коляденко, яка здобула золоту медаль на чемпіонаті Європи у Варшаві. Цьогоріч вона виборола путівку на літні Олімпійські ігри-2021 в Токіо. Їй та її наставнику – заслуженому тренеру України Володимиру Яременку – вручили подяки міського голови.
«Від імені усього депутатського корпусу бажаємо удачі на Олімпіаді», – сказав, вручаючи відзнаки, голова Ірпеня Олександр Маркушин.
Читайте також: Ірпінчанин Ярослав Амосов проведе бій з бразильцем за титул Bellator

Путівку на Олімпіаду Ірина Коляденко виборола в березні на Європейському ліцензійному турнірі в Будапешті.
Нагадаємо, що Ірина Коляденко є майстером спорту України міжнародного класу, срібна призерка чемпіонату світу, бронзова призерка міжнародних першостей, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України.
Крім того, відзнаку отримав і президент федерації Київської області з регбі, президент клубу з регбі в Ірпені,  Краснодемськиі Віталій.

Надаємо, що ірпінська команда з регбі виборола першість у першому турі чемпіонату України. Другий тур відбудеться на стадіоні «Чемпіон» в Ірпені вже восени цього року.
«Ми будемо боротися за вихід у суперлігу чемпіонату України і представляти наше місто. 19 вересня запрошуємо всіх бажаючих на стадіон «Чемпіон» аби підтримати нашу команду»,- додав Віталій.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua