В Ірпені переселенці отримали грошові сертифікати від ГО «Епіцентр дітям» (відео)

image
21 Липня 2023, 08:59
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В Ірпені 350 внутрішніх переселенців отримали грошові сертифікати на 500 гривень. На них люди зможуть придбати продукти та інші потрібні товари у мережі супермаркетів «АТБ». Таку допомогу надала громадська організація «Епіцентр дітям» за підтримки міжнародної громадської організації «Cesal» та мерії Мадриду.

Андрій Каріков, почесний член правління ГО «Епіцентр дітям»:

«Ще у минулому році в грудні ми були тут з представниками громадської організації «Cesal» і зустрілися із міським головою. Олександр Маркушин одразу відреагував і сказав, що в Ірпені велика кількість внутрішніх переміщених осіб. Профіль допомоги міжнародної організації «Cesal» — це допомога внутрішньо переміщеним особам. Вони одразу відгукнулися і сказали, що будуть допомагати».

У рамках цього благодійного проєкту на початку року сертифікати вже отримали 450 переселенців в Ірпінській громаді. Ще 400 сертифікатів мають роздати до кінця жовтня. Тож загальна сума допомоги сягатиме 600 тисяч гривень.

Варто зазначити, тісна співпраця громадської організації «Епіцентр дітям» з Ірпінською громадою триває вже кілька років.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«У нас уже давня співпраця. До війни вони робили разом з Ірпінською міською радою капітальні ремонти в усіх шкільних спортивних залах Ірпеня. І далі, коли вже почалася, на жаль, війна, і зараз у нас знищений повністю ліцей №3, вони допомагають на вулиці робити всі спортивні майданчики. За це так само дякуємо, бо будь-яка допомога нашому місту завжди потрібна».



Джерело: ITV