В Ірпені оголосили війну гральному «бізнесу», порушникам комендантської години й правил торгівлі алкоголем (відео)

image
19 Червня 2022, 13:09
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Під час рейдів, проведених учора ввечері в Ірпені правоохоронцями й бійцями тероборони, було викрито п’ять нелегальних гральних закладів і виявлено п’ять магазинів, які порушували правила торгівлі алкоголем. Також учасники рейдів виявляли випадки порушень комендантської години та перебування за кермом нетверезих водіїв. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Лише за кілька годин виявлено чимало порушників. Умільці додумались продавати алкоголь навіть у дитячому магазині! Обладнання з клубів (де займалися гральним “бізнесом” – ред.) буде вилучено, продавці алкоголю у недозволений час сплатять великий штраф, а виявлені порушники комендантської години та нетверезі водії отримають повістки до військкомату», – написав мер.

Він зазначив, що участь у рейдах брали майже сто поліцейських, підрозділ територіальної оборони міста та представники Військової служби правопорядку в ЗСУ.

«Хочу нагадати, що у нас в країні іде війна, тож діють певні обмеження. Алкоголь в Ірпені у магазинах дозволено продавати до 16:00, у ресторанах – до закриття закладу. Комендантська година діє щодня з 23:00 до 5:00 – у цей проміжок часу виходити на вулиці без спеціальної перепустки заборонено!» – підкреслив Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV