В Ірпені офіційно відкрився медичний центр «Добробут»

image
10 Червня 2021, 15:06
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні в Ірпені на Київщині, в новій триповерховій будівлі на вул. Грибоєдова, 8-А, офіційно відкрився багатопрофільний медичний центр «Добробут». Участь у церемонії відкриття взяли Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк, генеральний директор медичної мережі «Добробут» Олег Калашніков.

«”Новус”, “Сільпо”, “Hesburger”, “Львівська майстерня шоколаду” – це невеликий перелік популярних мереж, які почали працювати в Ірпені протягом останніх п’яти років. Зараз до них приєднався «Добробут» – одна з найбільших і найуспішніших мереж клінік в Україні. І це не лише означає, що мешканці Ірпінської громади отримують ще одну можливість якісної медичної послуги, а й те, що у місто надходять інвестиції, податки наповнюють місцевий бюджет, відкриваються нові робочі місця. Ірпінь стає все більш привабливим для середнього і великого бізнесу. І все це – результат роботи управлінської команди міста спільно з Інвестиційною радою Ірпеня!» – зазначив Володимир Карплюк.

«Вітаю колектив та керівництво медичної клініки “Добробут” з офіційним відкриттям в Ірпені. Це важлива подія у розвитку нашого міста. Для мешканців громади – це ще ширші можливості при виборі свого лікаря та нова якість медичних послуг, яку дає здорова конкуренція. Це нові робочі місця у місті та додаткові надходження до місцевого бюджету», – наголосив Олександр Маркушин.

Новий медцентр, який працюватиме без вихідних, щодня зможе приймати більше 300 пацієнтів. Тут можна пройти лабораторну та інструментальну діагностику на найсучаснішому обладнанні, отримати консультації висококваліфікованих фахівців за більш ніж 30 медичними напрямками, стати учасником комплексних програм здоров’я. На другому поверсі центру розташована повноцінна стоматологічна клініка, яка надає послуги з терапевтичної, естетичної та дитячої стоматології, проводить хірургічне, пародонтологічне, ортодонтичне та ортопедичне лікування зубів.

Телефони медцентру: (067) 3331834, (050) 3735169. Записатися на прийом можна онлайн на сайті закладу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV