В Ірпені обговорили ситуацію з ошуканими інвесторами мікрорайону «Благодатний» (ВІДЕО)

image
2 Жовтня 2019, 14:23
Поділитися:

Про ситуацію з ошуканими інвесторами мікрорайону «Благодатний» в Ірпені, які третій рік не можуть отримати власного житла, голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян дізнався ще на початку своєї каденції. Тоді очільник ОДА приїхав на, влаштований вкладниками, мітинг до Ірпеня та пообіцяв разом із силовиками розібратися з ситуацією та публічно відзвітувати щодо пошуку винних.

Відтак, за ініціативи очільника Київщини в Ірпені за одним столом зібралися представники силових структур області, облдержадміністрації, містяни та інвестори.

Як і було раніше заявлено, про пророблену роботу із пошуку та покарання винних прозвітували прокурор області Максим Киричук, керівник поліції області Андрій Нєбитов та заступник головного управління СБУ Дмитро Дем’яненко.

«Крім того, зібрав сьогодні містян та інвесторів, говорили про вихід із ситуації, яка склалася, та знаходження компромісів. Нічого не хочу обіцяти. Дуже непроста ситуація. Ми у процесі. Лише скажу, що будемо активно працювати над цією справою і ніхто від нас не втече», – прокоментував голова КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація